Diensten

Wilt u weten waar u kunt besparen?
Onze adviseurs kijken graag met u naar de mogelijkheden!

Gas & Stroom


De gemiddelde MKB'er kan 25 á 30 procent aan kosten besparen op non-core kostenposten als energie en telecom. Energie krijgt hierbij het leeuwendeel, dus er valt dan ook veel te besparen. Onze adviseurs maken een grondige analyse van uw huidige situatie, en overwegen de voorwaarden van uw huidige contract om te kijken hoe wij maximaal voordeel voor u kunnen realiseren. Ons platform van ondernemers vormt een gezamenlijke vuist tegen de hoge tarieven voor gas- en stroom. Wilt u weten hoe veel u kunt besparen op uw energiekosten? Maak dan snel een afspraak met een van onze adviseurs!


De energiemarkt transparant

MKB Focus maakt de complexe energiemarkt transparant. Als uw adviseur in energiezaken brengt MKB Focus uw huidige situatie in kaart en helpt u bij het bepalen van het juiste inkoopmoment. Ook bij de keuze van het ideale product komt MKB Focus met een passend voorstel, gespecificeerd op uw persoonlijke situatie en wensen.

Partner in energie zaken

Gedurende onze samenwerking is MKB Focus constant actief in het optimaliseren van uw energiezaken. Doordat wij voor ieder energievraagstuk een passende oplossing zoeken, zijn wij in staat om u als klant volledig te ontzorgen. Daarnaast houden wij de inkoopmogelijkheden voor u in de gaten, zodat u ook in de toekomst verzekerd bent van de optimale inkoopsituatie. Of u nu grootzakelijk, midden- en kleinbedrijf of ZZP-er bent, MKB Focus stelt u in staat tot het maken van de juiste keuzes.

Overzicht en helderheid

Het vinden van een passend, grootzakelijk energiecontract is een vrij intensief en complex proces. Verschillende componenten spelen een rol bij het maken van een juiste beslissing: de marktontwikkelingen, uw verbruiksprofiel en uw eigen bedrijfsprocessen. En natuurlijk de eventuele fiscale voordelen of subsidiemogelijkheden die er zijn op het gebied van groene stroom. Daarnaast is het inkoopmoment cruciaal, gezien de continu fluctuerende energiemarkt. Binnen het aanbod van diverse energieleveranciers met uiteenlopende tarieven en contractvormen bieden wij overzicht en helderheid.

Grootzakelijk
Voor grootverbruikers

Het vinden van een passend, grootzakelijk energiecontract is een vrij intensief en complex proces. Verschillende componenten spelen een rol bij het maken van een juiste beslissing: de marktontwikkelingen, uw verbruiksprofiel en uw eigen bedrijfsprocessen. Daarnaast is het inkoopmoment cruciaal, gezien de continu fluctuerende energiemarkt. Binnen het aanbod van diverse energieleveranciers met uiteenlopende tarieven en contractvormen bieden wij overzicht en helderheid.

MKB
Aandacht voor u als zakelijke klant

Als MKB-er wilt u zich focussen op uw core business en niet teveel bezig zijn met randzaken waaronder uw energiebeheer. Als uw partner in energiezaken begeleiden wij u bij het bepalen van het juiste inkoopmoment en het daarbij behorende product. Door een uitgebalanceerd portfoliomanagement en het collectief inkopen van MKB energie op grote schaal, zorgen wij voor de best mogelijke oplossing op energiegebied.

Bent u ZZP-er?

We zien dat de zelfstandige vaak geen gebruik maakt van een zakelijke overeenkomst. Iedere entiteit in het bezit van een KvK-nummer heeft echter recht op een zakelijke energie overeenkomst. Ook voor de kleinere verbruikers is er wel degelijk voordeel te behalen.

Onze Partners

Nauwkeurigheid en perfectie zijn belangrijk in de markten die we bedienen. Wij zijn van mening dat u de beste providers verdient die er te vinden zijn met de bijbehorende service die u mag verwachten. Dagelijks bouwen wij aan een netwerk van kennispartners om zelf zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn en u van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit binnen handbereik dus! Hiernaast een aantal belangrijke partners op een rij.

logo
Logo_Beeldmerk_boven_blauw

TV, Internet & Telefonie


Tegenwoordig gaat alles digitaal of over de telefoon, maar dat kost dan ook wat. TV, Internet en Telefonie maken een groot deel uit van de non-core kostenposten van ondernemers. MKB Focus werkt samen met een tal van verschillende telecomproviders zodat u in één oogopslag alle providers met elkaar kunt vergelijken en het beste aanbod hieruit kunt kiezen. Tijdens een kort gesprek maken onze adviseurs een analyse van uw huidige situatie om de meest voordelige pakketten voor u aan te kunnen bieden.


Vergelijk telecom